Η «Κάπτεν Μάρβελ» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

ΣΙΝΕΜΑ

Η «Κάπτεν Μάρβελ» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022.

25.01.2020 | 10:17

Οι πρώτες περιπέτειες της «Κάπτεν Μάρβελ» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία όταν βγήκαν στις σκοτεινές αίθουσες το 2109. Η ταινία κατάφερε να μπει στο «κλαμπ του δισεκατομμυρίου», στη λίστα δηλαδή με τις ταινίες που έχουν ξεπεράσει σε εισπράξεις, παγκοσμίως, το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τα Marvel Studios της Disney αποφάσισαν να συνεχίσουν το «φαινόμενο» και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για μία δεύτερη ταινία που θα παρουσιάζει τις μάχες -και τον «πόνο» προς την αποθέωση- της Κάρολ Ντάνβερς, γνωστή ως «Κάπτεν Μάρβελ».


Η Μπρι Λάρσον – που την ενσαρκώνει- θα φορέσει και πάλι τη στολή της πιλότου της στρατιωτικής αεροπορίας, η οποία μετά από το χτύπημα μιας κοσμικής ενέργειας μετατρέπεται σε μία υπερδύναμη που δε διστάζει να αντιμετωπίσει τις διαπλανητικές απειλές που θέτουν σε κίνδυνο τη Γη.

Το σενάριο της ταινίας -σύμφωνα με το Deadline -θα υπογράψει η Μέγκαν ΜακΝτόνελ, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας. Η Μέγκαν είναι αυτή που έχει αναλάβει και την σειρά «Wandavision» της Marvel για το Disney+. Επιθυμία του στούντιο είναι την ταινία να φτιαχτεί εξολοκλήρου από γυναίκες, στις βασικές θέσεις, και κάπως έτσι ψάχνει να βρει την πιο κατάλληλη αφήνοντας απέξω τους δύο προηγούμενους σκηνοθέτες- Άννα Μπόντεν και Ράιν Φλεκ.

Πηγές της Marvel και της Disney αποκαλύπτουν πως η ιστορία δεν θα εξελίσσεται στα 90s αλλά θα φέρουν την «Κάπτεν Μάρβελ» στο παρόν. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022.

 

Η «Κάπτεν Μάρβελ» ήταν η 22η ταινία των Marvel Studios, αλλά η πρώτη με έναν γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version