H Τζένιφερ Χάντσον γίνεται Αρίθα Φράνκλιν

ΣΙΝΕΜΑ

H Τζένιφερ Χάντσον γίνεται Αρίθα Φράνκλιν

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας "Respect".

30.06.2020 | 14:20

Η Τζένιφερ Χαντσον είναι η προσωπική επιλογή της Αρίθα Φράνκλιν, για να την ενσαρκώσει στην κινηματογραφική ταινία για την ζωή της με τον τίτλο “Respect».

“Ελπίζω να την έχω αποδώσει πιστά – να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη. Ημουν τρομοκρατημένη. Υπηρέτησα το ρόλο ταπεινά και με φοβερή ευγνωμοσύνη…”, έχει δηλώσει η Χάντσον που στο νέο τρέιλερ του “Respect” δίνει μία πρώτη γεύση από την ταινία που αναμένεται με πολύ μεγάλη προσμονή στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η ταινία “Respect” περιγράφει την ζωή της Αρίθα Φράνκλιν από τότε που ήταν ακόμα έφηβη και τραγουδούσε γκόσπελ στην εκκλησία των Βαπτιστών που ήταν ιερέας ο πατέρας της στο Ντιτρόιτ μέχρι την παγκόσμια καταξίωση της στα μέσα της δεκαετίας του ’60.   Η βιογραφική αυτή ταινία επικεντρώνεται επίσης στην άγνωστη συμβολή της Φράνκλιν στο κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Χάντσον έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου , το 2006, για τη συμμετοχή της στην ταινία «Dreamgirls».

 

Μαζί της στο “Respect” της Λισλ Τόμι πρωταγωνιστούν οι: Φόρεστ Γουιτάκερ (ερμηνεύει τον πατέρα της Φράνκλιν), Μάρλον Γουάιανς (τον πρώτο της σύζυγο, Τεντ Γουάιτ), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (στον ρόλο της Νταϊάνα Γουάσινγκτον), Μαρκ Μάρον (ως ο παραγωγός της Atlantic Records, Τζέρι Γουέξλερ).

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version