Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου: Ξεκινά ηπροπώληση εισιτηρίων

ART & CULTURE

Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου: Ξεκινά ηπροπώληση εισιτηρίων

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου ξεκινά και η πώληση των εισιτηρίων από αύριο 14 Μαΐου.

13.05.2021 | 20:46

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου ανακοινώθηκε στην αρχή της εβδομάδας  και βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.aefestival.gr.

Οι παραστάσεις ξεκινούν την 1η Ιουνίου στην Πειραιώς 260, που επαναλειτουργεί μετά από έναν χρόνο εξαιτίας της πανδημίας. Φέτος, η Πειραιώς θα είναι πιο «καλοκαιρινή» από ποτέ, καθώς οι αίθουσες θα λειτουργούν με ανοιχτές οροφές, ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων.

Θα ακολουθήσουν μέσα στον Ιούνιο οι παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και στη Μικρή Επίδαυρο.

Η πώληση των εισιτηρίων για όλους τους χώρους θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου, από τη μία το μεσημέρι, για τις παραστάσεις Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου. Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων για κάθε συναλλαγή είναι τέσσερα (4). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στα: aefestival.gr, tickets.aefestival.gr, www.ticketservices.gr και στα καταστήματα Public.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version