«Bones and All»: Στο σινεμά

ΣΙΝΕΜΑ

«Bones and All»: Στο σινεμά

Η ταινία που απέσπασε Αργυρό Λιοντάρι Σκηνοθεσίας, Λούκα Γκουαντανίνο, και το Βραβείο «Μαρσέλο Μαστρογιάνι» Νέου Ταλέντου, Τέιλορ Ράσελ, στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας, «Bones and All», σε σενάριο που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Καμίλ ντε ‘Άντζελις κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου από την Tanweer.

22.11.2022 | 17:54

Το «Bones and All» είναι η ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ), μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και τον Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ) έναν ακραίο και στερημένο τυχοδιώκτη… οι οποίοι συναντιούνται κι ενώνονται σε μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.

Στην ταινία ρωταγωνιστούν οι : Τιμοτέ Σαλαμέ, Τέιλορ Ράσελ, Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε, Κλόε Σεβινί, Μάικλ Στούλμπαργκ

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version