Αντώνης Ρέμος: Mουσικά γενέθλια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντώνης Ρέμος: Mουσικά γενέθλια

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τίτλο «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που θα γίνει η νέα απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού και θα κάνει πρεμιέρα στα ερτζιανά ανήμερα των γενεθλίων του, στις 19 Ιουνίου.

10.06.2021 | 11:13

Ο κορυφαίος ‘Ελληνας ερμηνευτής μετά από «αναγκαστική» απουσία από τα μουσικά δρώμενα λόγω της πανδημίας και του lockdown, επιστρέφει με ένα νέο δυναμικό, ρυθμικό τραγούδι, που όπως δηλώνει «μυρίζει» Ελλάδα με τις υπογραφές των γνώριμων συνεργατών του Μάνου Πυροβολάκη και Γιάννη Στίγκα στη μουσική, Νίκου Μωραΐτη στους στίχους και Γιώργου Κυβέλλου στην παραγωγή.

Το νέο single, που είναι  γεμάτο καλοκαιρινή, αλλά και ταυτόχρονα ερωτική, διάθεση  είναι ένα τραγούδι – δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας μετά τους δύσκολους μήνες της πανδημίας και θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του Αντώνη Ρέμου.

Το «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 18 Ιουνίου και είναι από τώρα διαθέσιμο για pre-save στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Μία ημέρα μετά, το Σάββατο 19 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων του Αντώνη Ρέμου, θα παρουσιαστεί το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού, πρώτα  στο επίσημο site του Αντώνη Ρέμου www.remosmusic.com και στη συνέχεια στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version