ΣΕΞ

Τελικά το … μέγεθος μετράει;

«Σημασία δεν έχει το μέγεθος», λένε κάποιοι. «Σημασία έχει το μέγεθος», λένε οι άλλοι. «Σημασία έχει να ξέρεις να το... χειρίζεσαι», λένε κάποιοι άλλοι. Τελικά τι έχει σημασία;

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Τελικά το … μέγεθος μετράει;

Αρκετοί άνδρες –αν όχι όλοι– έχουν ανασφάλειες όσον αφορά στο μόριό τους και πιο συγκεκριμένα στο μέγεθός του. Οι περισσότεροι δε, δεν θα παραπονιόταν να είχε μερικούς πόντους … παραπάνω. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες έχουν άλλα κριτήρια ώστε να χαρακτηρίσουν «όμορφα» τα γεννητικά όργανα τού άνδρα!

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Σύμφωνα με έρευνες σε Αμερική, η γενική αισθητική παρουσία του πέους φάνηκε να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις γυναίκες, ενώ στη δεύτερη θέση κατέταξαν οι συμμετέχουσες την όψη των τριχών και της επιδερμίδας γύρω από το πέος.

Το πάχος (περίμετρος) του πέους βρέθηκε στην τρίτη θέση, ενώ –παραδόξως– το μήκος του βρέθηκε αρκετά χαμηλά στη λίστα των… προτεραιοτήτων, καθώς ήταν ο έκτος σημαντικότερος παράγοντας για τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη.

Μία άλλη έρευνα έδειξε πως οι προτιμήσεις των γυναικών παρουσιάζουν… αυξητικές τάσεις όταν η σχέση που διατηρούν με έναν άντρα είναι αμιγώς σεξουαλική (one night stand), ενώ αν πρόκειται για ένα μόνιμο σύντροφο φαίνεται πως είναι λιγότερο απαιτητικές!

Έτσι λοιπόν όταν πρόκειται για περιστασιακή σχέση, το μέγεθος που φάνηκε να προτιμούν οι γυναίκες ήταν κατά μέσο όρο 16,3 εκατοστά σε μήκος και 12,7 εκατοστά σε περίμετρο (σε στύση).

Όσον αφορά μια μόνιμη σχέση, το «ιδανικό» μέγεθος ήταν κατά μέσο όρο 16 εκατοστά σε μήκος και 12,2 εκατοστά σε περίμετρο (σε στύση).

Μια πιθανή εξήγηση για τα παραπάνω ευρήματα είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν πόνο ή άλλου είδους ενοχλήσεις λόγω του αυξημένου μεγέθους, κάτι που θέλουν φυσικά να αποφύγουν εάν διατηρούν μόνιμη σχέση με έναν άντρα.

Επίσης, ερευνήθηκε κατά πόσο οι γυναίκες σε γενικές γραμμές αντιλαμβάνονται το εγχειρισμένο μόριο ως εξίσου φυσιολογικό με αυτό ενός άνδρα που δεν έχει υποβληθεί σε επέμβαση.

Στη μελέτη συμμετείχαν 105 γυναίκες διαφορετικών ηλικιών (16-20, 25-30 και 40-45) και 20 άνδρες, 10 εκ των οποίων είχαν υποβληθεί σε επέμβαση διόρθωσης του πέους. Οι γυναίκες έπρεπε να αξιολογήσουν οκτώ διαφορετικές παραμέτρους που αφορούσαν στην εμφάνιση των ανδρικών γεννητικών οργάνων, όπως το πάχος και το μήκος του πέους, η όψη των όρχεων και η όψη της τριχοφυΐας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Στις γυναίκες αυτές φάνηκε σε γενικές γραμμές να θεωρούν εξίσου «φυσιολογικό» το πέος των εγχειρισμένων ανδρών.

Τι θέλουν οι άνδρες;

Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Αν τα ενθέματα σιλικόνης κατάφεραν να «φουσκώσουν» την ερωτική ζωή εκατομμυρίων γυναικών και των συντρόφων τους, η μεγέθυνση των ανδρικών προσόντων σίγουρα την ανεβάζει … σε άλλα ύψη.

Στις ΗΠΑ, η μεγέθυνση πέους, θεωρείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς προσδίδει ένα status στον άνδρα και… καλύτερους οργασμούς στη γυναίκα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση του μορίου τους, είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο του μεγέθους, αλλά αισθάνονται ότι τα προσόντα τους υπολείπονται σε σχέση με τους άλλους άνδρες με τους οποίους συγκρίνονται.

Βάσει των αποτελεσμάτων της ίδιας έρευνας ένα ποσοστό που αγγίζει το 45% των ανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους τους δεν είναι ικανοποιητικό.

Μέθοδος μεγέθυνσης πέους

Σύμφωνα με ειδικούς θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος μπορεί να μεταβληθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση.

Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την αύξηση των μεγεθών έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που επιτυγχάνεται επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον η παρέμβαση γίνεται από την περιοχή του όσχεου.

Αυτή η χειρουργική τεχνική υπόσχεται στους άνδρες ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς όμως σημάδια και αντιαισθητικές ουλές. Άλλωστε οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται οι άλλοι ότι έχουν κάνει «κάτι» για να μεγαλώσουν τα προσόντα τους, καθώς αυτό, αυτόματα, σημαίνει ότι, κάποτε, «το είχαν μικρό».

Η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί λιγότερο από μία ώρα, δίνοντας μόνιμα αποτελέσματα, ενώ η επαναφορά στις καθημερινές και σεξουαλικές δραστηριότητες γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα μεγέθυνσης ή πάχυνσης:

Αύξηση του μήκους του πέους κατά 3-6 εκατοστά.

Αύξηση της περιφέρειας του πέους κατά 2-3 εκατοστά.

Μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%-50%

Μη ορατές ουλές

Τελικά τι ισχύει; Μετράει το μέγεθος;

Οι απαντήσεις, μετά από έρευνα που έγινε σε  πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έδειξαν σε γενικές γραμμές ότι το μέγεθος δεν μετράει και ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική στο σεξ.

Ελάχιστες ήταν οι γυναίκες που δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δίνουν σημασία στο μέγεθος. Κάποιες που αρχικά απάντησαν θετικά στην ερώτηση, στη συνέχεια συμπλήρωσαν ότι παίζει επίσης ρόλο το πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι και το πόσο άνετα νιώθει κάποιος με το ίδιο του το σώμα.

Σύμφωνα με μελέτη συνεδρίου Αμερικανικής Κοινωνιολογικής Εταιρίας, το σεξ που συνοδεύεται από συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ των δύο συντρόφων είναι πιο ικανοποιητικό από ένα one night stand, κάτι που δείχνει ότι η ερωτική επιθυμία και το συναίσθημα είναι έννοιες αλληλένδετες.

(ΦωτογραφίαDainis Graveris on Unsplash )

 

 

INTERVIEW

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

Τζένη Χαρτά 10/07/2021
Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Μαριάννα Νομικού 07/07/2021
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Μαριάννα Νομικού 05/07/2021

TRENDING

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

Μαριάννα Νομικού 10/07/2021
Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Δέσποινα Πετρίδου 08/07/2021
«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

Μαριάννα Νομικού 06/07/2021