ΣΕΞ

Σεξ: Ποια λάθη κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι;

Είναι  συχνό φαινόμενο ένας άνδρας να λέει σε κάποιον φίλο του ότι είναι «ειδικός» στο κρεβάτι. Παρ’ όλα αυτά  το αν είναι ειδικός ή όχι καλύτερα να το αφήσουν να το κρίνει μια γυναίκα.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Ποια λάθη κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι;

Υπάρχουν μερικά λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ, ιδιαίτερα εκείνοι που νομίζουν ότι οι επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές κι ότι τα κάνουν όλα τέλεια στο κρεβάτι.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Βέβαια, φταίνε και οι γυναίκες που συχνά μένουν ανικανοποίητες, αφού τις περισσότερες φορές διαλέγουν να είναι διακριτικές και ευγενικές για να μην πληγώσουν τον ανδρισμό του παρτενέρ τους.

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη. Αν ο άνδρας θέλει να ικανοποιήσει την σύντροφό του τότε θα πρέπει να συζητά μαζί της τι την ευχαριστεί ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προτιμήσεις της.

Το κλειδί για τέλειο σεξ είναι η επικοινωνία. Αποκαλύπτει τις προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες των συντρόφων.

Παρακάτω παραθέτουμε τα πιο κοινά λάθη που οι άνδρες τείνουν να κάνουν στο κρεβάτι:

 1. Νομίζετε πως ξέρετε τι αρέσει στη σύντροφο σας

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο σεξ είναι να υποθέσετε ότι γνωρίζετε τι αρέσει στη σύντροφό  σας. Από την υπόθεση, όμως, μέχρι την πραγματικότητα είναι μακρύς ο δρόμος. Ωστόσο, η αλάνθαστη μέθοδος που πρέπει να γνωρίζετε είναι να τη ρωτήσετε. Απλούστατο. Δεν χρειάζεται να το κάνετε κάθε δύο λεπτά, αλλά η ερώτηση σε μια συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη και για τους δυο σας.

2. Εστιάζετε μόνο στην επίτευξη οργασμού

Εάν ανησυχείτε μόνο για την τόνωση και την επίτευξη ενός οργασμού, πρώτον, δεν θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, και δεύτερον, το άγχος και η πίεση θα γίνει πιθανώς αιτία να σβήσει… η μηχανή σας! Απολαύσετε την κάθε  στιγμή και, θα έρθει και η απόλαυση του οργασμού.

3. Σταματάτε τη σύντροφο σας μόλις… τελειώσετε

Σε ένα ιδανικό σενάριο, εσείς και η σύντροφός σας θα «τελειώσετε» ταυτόχρονα. Ωστόσο, επειδή αυτό το είδος συγχρονισμού δεν επιτυγχάνεται συνέχεια, ένα λάθος που κάνουν πολλοί άνδρες, είναι να πιστεύουν ότι το σεξ τελειώνει όταν εκείνος φτάσει στον οργασμό. Μέγα λάθος! Απλά φανταστείτε το αντίστροφο. Πώς θα αισθανθείτε αν την ώρα που απολαμβάνετε το σεξ, ξαφνικά η σύντροφός σας σταματήσει, επειδή έχει ήδη τελειώσει; Απαράδεκτο, δεν νομίζετε;

4. Κάνετε πάντα την ίδια και τα ίδια και τα ίδια…

Ίσως μετά από διάφορες δοκιμές, να βρείτε τελικά αυτό που αρέσει και ικανοποιεί εσάς και τη σύντροφό σας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι για το υπόλοιπο της σεξουαλικής σας ζωής θα κάνετε πάντα το ίδιο και το ίδιο. Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς! Αν χρησιμοποιείτε πάντα αυτή την ρουτίνα ξανά και ξανά κάθε φορά που κάνετε σεξ, και οι δυο σας πιθανότατα θα αρχίσετε να βαριέστε λίγο. Για δοκιμάστε και κάτι άλλο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά παιχνίδια στη συνταγή. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε που θα λειτουργήσει σαν «καρύκευμα» στη σεξουαλική σας ζωή.

5. Παραβλέπετε τα προκαταρκτικά

Αγαπητοί άνδρες: Η διείσδυση δεν είναι το μόνο ευχάριστο μέρος του σεξ. Αν βιάζεστε να φτάσετε στην διείσδυση και εν συνεχεία στον οργασμό το χάσατε το παιχνίδι. Βάλτε στη ζωή σας τα προκαταρκτικά. Είναι το αλατοπίπερο στο σεξ. Βοηθούν  πολύ να φτιάξετε τη διάθεση σας και της συντρόφου σας. Το γυναικείο σώμα είναι γεμάτο ερωτογενής ζώνες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να είστε σίγουροι ότι αν δεν το κάνετε η γυναίκα δε θα νιώσει ουσιαστική ικανοποίηση.

6. Είστε πολύ ήσυχοι

Πιστεύετε ότι στη σύντροφός σας αρέσει να κάνει  σεξ με μια σιωπηρή, άκαμπτη μάζα που δεν κάνει τίποτα; Δεν εννοούμε ότι πρέπει να μιλάτε στο αυτί της ασταμάτητα ενώ κάνετε σεξ, αλλά, ένας ψίθυρος ή ακόμα και κάποια βρώμικη συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την εμπειρία πιο δυναμική. Ένα βογκητό βρε αδερφέ! Επίσης, επιτρέπει στη σύντροφο σας να γνωρίζει ότι απολαμβάνετε τη στιγμή, γιατί ακριβώς όπως εσείς, έτσι κι αυτή ίσως να αναρωτιέται αν είστε ικανοποιημένος μαζί της.

7. Βάζετε το σεξ σε καλούπι.

Ένα ακόμη λάθος στο οποίο πέφτουν οι άνδρες και ιδιαίτερα οι παντρεμένοι είναι ότι προγραμματίζουν τις ερωτικές τους επαφές. Το σεξ δεν είναι ούτε επαγγελματικό ραντεβού να προκαθορίσετε τη μέρα, ούτε αντιβίωση να χορηγείται στην ώρα του. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Απελευθερωθείτε. Δοκιμάστε να αιφνιδιάσετε τη σύντροφό σας τη στιγμή που δεν το περιμένει. Σίγουρα το σεξ θα είναι καλύτερο.

8. Μάθετε να παίζετε με το γυναικείο στήθος

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγγίζει ο σύντροφός τους το στήθος με προσοχή, αφού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ερωτογενής περιοχές του σώματος. Μερικοί άνδρες όμως το παρακάνουν και πιάνουν το στήθος άγρια,  σα να είναι μπάλα του μπάσκετ… Χαλαρώστε και βάλτε λιγότερη αγριάδα.

9. Η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα

Άλλο ένα από τα μεγάλα λάθη των ανδρών είναι πως οι περισσότεροι βάζουν την ποσότητα πάνω από την ποιότητα. Τους αρέσει να καυχιούνται για τις επιδόσεις τους. Βάζουν πάνω απ’ όλα τα νούμερα, επειδή είναι μετρήσιμα και συγκρίσιμα και έτσι τους κάνουν να νιώθουν πιο ικανοί. Παρ’ όλα αυτά δεν παίρνουν είδηση ότι για τις γυναίκες η ποιότητα είναι σημαντικότερη από την ποσότητα.

10. Δεν δίνετε σημασία στην υγιεινή σας

Το τελευταίο αλλά το πιο σημαντικό: πρέπει να είστε καθαροί. Ένα ιδρωμένο σώμα μπορεί να φαίνεται σέξι, αλλά η μυρωδιά σίγουρα θα σκοτώσει τη διάθεση. Προτιμότερο είναι να κάνετε ένα ντους πριν βρεθείτε με τη σύντροφο σας.

(Φωτογραφία: freepik.com)

 

 

INTERVIEW

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

Τζένη Χαρτά 10/07/2021
Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Μαριάννα Νομικού 07/07/2021
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Μαριάννα Νομικού 05/07/2021

TRENDING

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

Μαριάννα Νομικού 10/07/2021
Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Δέσποινα Πετρίδου 08/07/2021
«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

Μαριάννα Νομικού 06/07/2021