ΣΕΞ

Σεξ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια στάση σου ταιριάζει

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή χαρακτηρίζεται πλέον περισσότερο από τη ρουτίνα παρά από την έξαψη και το πάθος; Δείτε ποια στάση σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας και… απογειωθείτε!

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια στάση σου ταιριάζει

ΚΡΙΟΣ / Βαρκούλα

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε το παιχνίδι «βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά»; Σ’ αυτή τη στάση το ζευγάρι κάθεται αντικριστά με τα πόδια ανοιχτά, αλλά σε επαφή τα μόριά τους. Έχει έντονη διείσδυση και η επαφή είναι ιδιαίτερα ερεθιστική.

ΤΑΥΡΟΣ / 69

Είναι η στάση όπου και οι δύο σύντροφοι κάνουν ταυτόχρονα στοματικό έρωτα. Η απόλαυση απογειώνεται. Σ΄ αυτή τη στάση υπάρχουν διάφορες… στάσεις, αφού το ζευγάρι μπορεί να είναι είτε στο πλάι, είτε ο άνδρας πάνω από τη γυναίκα είτε το ανάποδο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μία στάση της… στάσης 69 και στη συνέχεια να πειραματιστείτε και με τις άλλες!

ΔΙΔΥΜΟΙ / Γλιστρώντας

Ο άντρας είναι γονατιστός και γέρνει ελαφρώς προς τα πίσω, στηριζόμενος στα χέρια του, ενώ η γυναίκα παραμένει ξαπλωμένη ανάσκελα. Για να διευκολύνει τη διείσδυση, η γυναίκα ανυψώνει τη λεκάνη της και στηρίζει τα πόδια της που είναι παράλληλα στο σώμα του άντρα της. Η στάση αυτή είναι εύκολη προσφέροντας έντονη αίσθηση επαφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ / Άροτρο

Είναι μία στάση που απαιτεί αρκετή δύναμη και ευλυγισία, αφού η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μισή στο κρεβάτι και τα πόδια της τα κρατά ο σύντροφος όσο εκείνη στηρίζεται στους αγκώνες της. Στη στάση αυτή η γυναίκα μπορεί να ακουμπά και σε σκαμπό, αρκεί να μην έχει ροδάκια και φύγει!

ΛΕΩΝ / Κουταλάτο

Στη στάση αυτή η γυναίκα κουλουριάζεται στην αγκαλιά του συντρόφου, ενώ εκείνος την περιβάλλει ξαπλωμένος από πίσω της. Είναι μία καλή πρόταση όταν η ενέργεια των συντρόφων δεν περισσεύει. Ακόμη, ο άνδρας έχει ελεύθερα τα χέρια για να χαϊδεύει το στήθος της παρτενέρ του κι εκείνη να δέχεται επιπλέον ερεθίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ / Αετός

Στη στάση-αετό, η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα πόδια της στον αέρα και ελαφρώς λυγισμένα (ακόμη, μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της ώστε να εξασφαλίσει περισσότερη άνεση). Ο παρτενέρ είναι γονατιστός μπροστά της και την κρατά από τους αστραγάλους κατά την ερωτική επαφή. Πρόκειται για μια έντονη επαφή, αφού τα δύο σώματα βεντουζάρουν!

ΖΥΓΟΣ / Γέφυρα
H στάση-γέφυρα είναι μία στάση την οποία μπορούν να επιχειρήσουν μόνο οι εξαιρετικά δυνατοί και ευλύγιστοι άντρες, γιατί θα πρέπει να κάνουν το κορμί τους «γέφυρα», ενώ η γυναίκα είναι επάνω του καθιστή και βοηθά στην κίνηση πατώντας στο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ / Σταυρωτά

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη έχοντας τεντωμένο το ένα της πόδι και το άλλο υψωμένο και διπλωμένο. Ο παρτενέρ ανεβαίνει στο τεντωμένο πόδι της γυναίκας ενώ κρατά το άλλο, ελέγχοντας τη διείσδυση. Είναι μία ιδανική στάση όταν η γυναίκα είναι κουρασμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ / Απογευματινή ικανοποίηση

Στη στάση αυτή ο άνδρας είναι γυρισμένος στο πλάι και η γυναίκα ξαπλωμένη κάθετα σε αυτόν, ακουμπώντας τα πόδια της στους γλουτούς του και διευκολύνοντας τη διείσδυση. Είναι μία εύκολη και ξεκούραστη στάση, ιδανική για τα ήσυχα πρωινά της Κυριακής ή αν έχει ήδη προηγηθεί έντονη ερωτική επαφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ / Στα τέσσερα

Η γυναίκα, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη στον σύντροφο, σκύβει και στηρίζεται σε ένα έπιπλο με τους αγκώνες της. Ο σύντροφός της διεισδύει από πίσω της ενώ παράλληλα διατηρεί τον έλεγχο της έντασης κρατώντας τη σύντροφό του από τους γλουτούς της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ / Στα όρθια

Στη στάση αυτή ο σύντροφος στέκεται και η γυναίκα τον αγκαλιάζει τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από το σώμα του. Και οι δύο είναι όρθιοι. Ο άντρας την κρατά, υποστηρίζοντας την πλάτη και τους μηρούς της. Μεγαλύτερη υποστήριξη μπορεί να πραγματοποιηθεί αν η γυναίκα ακουμπάει σε έναν τοίχο. Με μόνη εξαίρεση ότι η συγκεκριμένη στάση απαιτεί λίγο παραπάνω δύναμη και ενέργεια και από τους δύο εραστές. Η στάση αυτή επιτρέπει την ερωτική επαφή οπουδήποτε. Δεν πιάνει χώρο!

ΙΧΘΥΕΣ / Ο αναβάτης
Στη στάση αυτή η γυναίκα είναι από πάνω και με την πλάτη της γυρισμένη στον παρτενέρ της. Γέρνει μπροστά, ενώ ισορροπεί στα γόνατα. Ο άντρας έχει τον έλεγχο της διείσδυσης, κρατώντας τη μέση της γυναίκας. Είναι μία στάση που δεν απαιτεί μεγάλη ευλυγισία, ενώ επιπλέον αφήνει τα χέρια των συντρόφων ελεύθερα για να προκαλούν περισσότερη διέγερση στα άλλα σημεία του σώματος του συντρόφου τους.

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Στάση βαρκούλα – iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

 

 

 

INTERVIEW

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

Τζένη Χαρτά 10/07/2021
Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Μαριάννα Νομικού 07/07/2021
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Μαριάννα Νομικού 05/07/2021

TRENDING

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

Μαριάννα Νομικού 10/07/2021
Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Δέσποινα Πετρίδου 08/07/2021
«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

Μαριάννα Νομικού 06/07/2021