ΣΕΞ

Σεξ: Οι  πρώτες σκέψεις ενός άντρα έπειτα από one night stand

Τι στο καλό σκέφτονται οι άνδρες μετά από ένα one night stand; Σίγουρα διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σκέφτεται ο γυναικείος εγκέφαλος.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Οι  πρώτες σκέψεις ενός άντρα έπειτα από one night stand

Ποτέ οι άντρες δεν πρόκειται να καταλάβουν τι γίνεται στο γυναικείο μυαλό και ποτέ οι γυναίκες στο αντρικό. Ποιες είναι άραγε οι σκέψεις που κατακλύζουν το ανδρικό μυαλό μετά από ένα one night stand; Σύμφωνα με μελέτη πανεπιστημίου της Μαδρίτης, στην οποία πήραν μέρος 1500 άνδρες, τα αποτελέσματα έδωσαν τις τέσσερις πιο σύνηθες σκέψεις:

Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων
Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

Πού βρίσκομαι; Τι έγινε;: Συνήθως, τα one night stands έρχονται έπειτα από ξέφρενες νύχτες με πολύ αλκοόλ. Επίσης οι άντρες, επειδή πίνουν περισσότερο από τις γυναίκες, τείνουν να μη θυμούνται και πολλά την επόμενη μέρα. Υπάρχει δηλαδή πολύ μεγάλη πιθανότητα, να μην έχουν καν αντιληφθεί ότι δίπλα τους κοιμάται ένας άλλος άνθρωπος! Όταν λοιπόν το συνειδητοποιήσουν, σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό τους προσπαθώντας να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της αλκοολικής νύχτας που πέρασαν. Τι έγινε, πώς έγινε και με ποια έγινε… Όλα αυτά λοιπόν του παίρνουν τουλάχιστον κανά μισάωρο. Αφού λοιπόν τα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά, προχωράμε στη δεύτερη φάση…

Θεέ μου, τι έκανα;: Η δεύτερη φάση είναι αυτή της απόγνωσης όταν συνειδητοποιούν το πρόσωπο με το οποίο και έκαναν σεξ! Συνήθως είναι κάποια που υπό φυσιολογικές συνθήκες ΔΕΝ πρέπει να κάνουν σεξ μαζί της ή κάποια την οποία υπό επίσης φυσιολογικές συνθήκες δεν θα γυρνούσαν να κοιτάξουν!

Τι θα πω στα παιδιά;: Οι φίλοι στη ζωή ενός άνδρα είναι το Α και το Ω. Και φυσικά τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι θα τον χλευάσουν, ότι θα τον κοροιδέψουν ότι ακόμα χειρότερα θα τον κράξουν σε περίπτωση που ΔΕΝ εγκρίνουν τη γυναίκα με την οποία «πήγε» ο φίλος τους!

Να της τηλεφωνήσω;: Συνήθως τα one night stands, πέρα από το πάθος και ίσως το… λάθος της στιγμής, καταλήγουν με έναν αμήχανο αποχαιρετισμό. Την ώρα που εκείνος σε αποχαιρετά να ξέρεις ότι μέσα στο κεφάλι του υπάρχουν άπειρες σκέψεις, αλλά σίγουρα εκείνη του τηλεφώνου κυριαρχεί. Για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνονται υποχρεωμένοι να στείλουν ένα μήνυμα ή να πάρουν ένα τηλέφωνο ακόμη κι αν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να επιδιώξουν μία νέα συνάντηση. Άβυσσος η ψυχή του άντρα!

(Κεντρική φωτογραφία: iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021