ΣΕΞ

Σεξ: Γιατί μπορεί να θέλει και τη… βοήθειά του

Τι προσφέρουν τα σεξουαλικά βοηθήματα; Πολλές οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τη χρήση τους είτε παρουσία συντρόφου, είτε... χωρίς αυτόν.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Γιατί μπορεί να θέλει και τη… βοήθειά του

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στις ΗΠΑ οι περισσότερες γυναίκες κάνουν σκέψεις να αγοράσουν έναν δονητή, αλλά από τη σκέψη μέχρι την πραγματοποίηση της αγοράς τούς παίρνει πολύ χρόνο. Χαμένος χρόνος δηλαδή, γιατί όταν ανακαλύψουν τι χαρά τους προσφέρει αυτό το παιχνιδάκι δεν θα το αφήνουν από το χέρι τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών ντρέπεται να πάει σε κάποιο κατάστημα και να αγοράσει κάποιο σεξουαλικό βοήθημα. Πολλές φορές μάλιστα ντρέπονται και να το… σκεφτούν. (Λες και διαβάζει κανείς τη σκέψη τους).

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Με το πέρασμα των χρόνων, οι γυναίκες άρχισαν να αισθάνονται πιο άνετα με την ιδέα του δονητή. Έτσι, σύμφωνα με έρευνα το 53% των γυναικών ηλικίας 18-60 ετών έχουν χρησιμοποιήσει δονητή και το 25% από αυτές το είχαν κάνει τουλάχιστον μία φορά τον τελευταίο μήνα.

Επίσης, αποδείχτηκε ότι όσες γυναίκες χρησιμοποιούν δονητή τακτικά διεγείρονταν πιο εύκολα σεξουαλικά, είχαν καλύτερη και ταχύτερη λίπανση του κόλπου τους την ώρα της σεξουαλικής επαφής και έφταναν πιο εύκολα σε οργασμό, τόσο στο σεξ με τον σύντροφό τους, όσο και μόνες τους κατά τη διάρκεια αυνανισμού.

Όμως μεγάλο είναι το ποσοστό των γυναικών που αναρωτιούνται, ακόμη και στις μέρες μας: «Να χρησιμοποιήσω δονητή, ή όχι»; Η απάντηση των ειδικών είναι σαφής: «Ναι. Είναι απολύτως υγιές».

Από την άλλη, είναι και οι γυναίκες που θέλουν να «φέρουν» έναν δονητή στην κρεβατοκάμαρα αλλά δεν ξέρουν πώς να το … φέρουν με τρόπο στον σύντροφό τους.

Οι ειδικοί συνιστούν σ’ αυτές τις γυναίκες να το προτείνουν ως έναν τρόπο για να ενισχύσουν την ήδη καλή χημεία και διασκέδαση που έχουν με τον σύντροφό τους στο σεξ. Συστήνουν δε, να καθησυχάσουν τον σύντροφό τους ότι η επιθυμία τους να χρησιμοποιήσουν ένα δονητή δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την δική τους «απόδοση» στο σεξ. Πείτε του ότι εκείνος είναι ο άντρας που σας «ανάβει» σεξουαλικά και ότι ο δονητής είναι απλώς ένα εργαλείο που μπορεί να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην σεξουαλική σας εμπειρία μαζί του.

Όταν λοιπόν το ζευγάρι θα είναι έτοιμο να δεχθεί παρέα στο κρεβάτι του τον δονητή, καλό θα είναι να πάνε και οι δύο μαζί να τον αγοράσουν, ώστε αργότερα να νιώθουν και άνετοι με τη χρήση του. Στη συνέχεια, δοκιμάστε διάφορα πράγματα μαζί, για να δείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο να κάνετε στο σεξ. Αφήστε τον σύντροφό σας κιόλας να πάρει εκείνος πρωτοβουλία για το πώς να χρησιμοποιήσετε τον δονητή.

Και προσοχή! Όταν με το καλό φέρετε το νέο σας «ταίρι» στο κρεβάτι, μην κάνετε καμία ανοησία και πείτε στον σύντροφό σας ότι παίζετε καλύτερα με το παιχνιδάκι σας. Αυτό δεν το λέτε ποτέ!

Βέβαια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τον δονητή και μόνη σας, για να μάθετε πώς αντιδράει το σώμα σας σε αυτόν. Μην φοβάστε και μην έχετε ενδοιασμούς. Το καλό σεξ και ο οργασμός προϋποθέτουν πειραματισμούς. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Πάντως αν νομίζετε πως ο σύντροφός σας θα είναι αντίθετος με τη χρήση ενός δονητή στις προσωπικές σας συνευρέσεις κάνετε τεράστιο λάθος! Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, το 45% των ανδρών έχουν χρησιμοποιήσει δονητή και οι περισσότεροι είπαν ότι το έκαναν με τη σύντροφό τους. Επιπλέον, οι άνδρες που χρησιμοποιούσαν δονητές τακτικά στα σεξουαλικά παιχνίδια με τη σύντροφό τους είχαν καλύτερη στυτική λειτουργία και ήταν πιο ικανοποιημένοι κατά τη διάρκεια του σεξ από ό,τι εκείνοι που δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ έναν δονητή.

Η περίοδος της καραντίνας είναι μια καλή περίοδος πειραματισμού με το ταίρι σας πάνω στο νέο σας παιχνίδι! Κι όσοι δεν έχετε σεξουαλικά βοηθήματα, υπομονή. Τα μαγαζιά θα ανοίξουν σύντομα. Φαντασία, διάθεση, ερωτισμό και όρεξη για παιχνίδια να έχετε κι όλα θα γίνουν όπως πριν.

Πάντως, επώνυμοι οίκοι μόδας, όπως ο Dolce Gabbana, στο κατάστημά του στο Μιλάνο, στα τμήματα lingerie και cosmetics, διαθέτει προθήκες με δονητές!

(Φωτογραφία: Freepik)

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

The pop up project: Christmas in the garden

The pop up project: Christmas in the garden

Μαίρη Αυγερινοπουλου 23/12/2021
“Σμύρνη μου αγαπημένη”: Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

“Σμύρνη μου αγαπημένη”: Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

Μαίρη Αυγερινοπουλου 22/12/2021
«Sing 2» στους κινηματογράφους

«Sing 2» στους κινηματογράφους

Μαίρη Αυγερινοπουλου 23/12/2021

TRENDING

«Συνταγές με …ιστορία» και την υπογραφή της Μαρίκας Μητσοτάκη

«Συνταγές με …ιστορία» και την υπογραφή της Μαρίκας Μητσοτάκη

Μαίρη Αυγερινοπουλου 29/11/2021
Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση!

Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση!

Γωγώ Αυγερινοπούλου 16/11/2021
Σίλια Κριθαριώτη: Έλαμψε στα British Fashion Awards 2021

Σίλια Κριθαριώτη: Έλαμψε στα British Fashion Awards 2021

Γωγώ Αυγερινοπούλου 02/12/2021