ΣΕΞ

Σεξ: Είναι «στενά» εκεί κάτω!

Είναι ο κόλπος σας στενός και δεν γίνεται με ευκολία η διείσδυση του ανδρικού μορίου;

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Είναι «στενά» εκεί κάτω!

Δεν υπάρχουν στενείς και φαρδείς κόλποι. Ο κόλπος έχει τη δυνατότητα να συστέλλεται και να διαστέλλεται για να αγκαλιάζει το πέος αλλά και να επιτρέπει την έξοδο του μωρού. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, δεν υπάρχει τέτοια πάθηση στη Γυναικολογία ή τη Σεξολογία. Το τοίχωμα του κόλπου μπορεί να διαστέλλεται σε μεγάλο βαθμό.

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου
Η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Υπάρχουν όμως πολλές περιπτώσεις γυναικών που διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις γιατί ακόμη και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, όταν δηλαδή ο άνδρας προσπαθεί με τα δάχτυλά του να διεισδύσει στον κόλπο, νιώθουν πόνο. Οι δε άνδρες διαμαρτύρονται πως εκείνη τη στιγμή νιώθουν ότι θα τους κοπούν τα… δάχτυλα από το σφίξιμο. Αποτέλεσμα; Δεν ολοκληρώνεται η σεξουαλική πράξη.

Χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Ίσως πάρει περισσότερη ώρα απ’ ότι νομίζατε, αλλά δεν πειράζει. Όλα όσα γίνονται στο κρεβάτι μόνο ευχαρίστηση μπορούν να σας προσφέρουν. Αφεθείτε στα χάδια του, διώξτε από το μυαλό σας σκέψεις που σας αγχώνουν (παιδιά, λογαριασμοί, δουλειά) και νιώστε κάθε τι που σας αγγίζει.

Άλλωστε να είστε σίγουρες πως στους άνδρες αρέσει εκεί κάτω όταν είναι… στενά. Τι νομίζετε, ότι θέλουν να μπαίνουν μέσα σ’ ένα πηγάδι χωρίς τοιχώματα; Κάθε άλλο. Όσο πιο στενά, τόσο πιο μεγάλη η ηδονή που νιώθουν κι όσο πιο πολύ διεγείρονται αυτοί τόσο πιο έντονο το σεξουαλικό παιχνίδι σας. Κι αν δεν τολμάτε να ξεκινήσετε εσείς το σεξ γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα πονέσετε, ψιθυρίστε του στο αυτί πως εκεί κάτω είναι λίγο … στενά και να δείτε πως θα ανοίξουν οι πύλες στη στιγμή, χωρίς πόνο αλλά με περίσσιο πόθο!

Τι λένε οι ειδικοί

Ο γυναικείος κόλπος είναι ένα όργανο που διατείνεται εύκολα για να υποδεχθεί το πέος αλλά και το μωρό που θα περάσει κατά τον τοκετό. Σε γενικές γραμμές η πιθανότητα «στενού κόλπου» είναι εξαιρετικά μικρή έως ανύπαρκτη, εκτός εάν η στένωση σχετίζεται με κάποια ανωμαλία κατασκευής του κόλπου. Το πρόβλημα που περιγράφουν συχνά οι γυναίκες παραπέμπουν σε δυσπαρεύνια ή κολεόσπασμο. Αυτά είναι άλλωστε και τα συνηθισμένα αίτια στην καθημερινή πράξη. Τα αίτια αυτά σχετίζονται κυρίως με την ψυχολογία της γυναίκας.

Τι είναι ο κολεόσπασμος;

Ο κολεόσπασμος (κολπόσπασμος ή κολπικός σπασμός) είναι μία σεξουαλική δυσλειτουργία που χαρακτηρίζεται από επανειλημμένο ή επίμονο ακούσιο σπασμό του έξω τριτημορίου του κόλπου, που απαγορεύει να γίνει η εισχώρηση του πέους του άνδρα στον κόλπο της γυναίκας. Σημαντικό είναι ότι αυτός ο σπασμός δεν γίνεται με τη θέληση της γυναίκας συνειδητά ή ηθελημένα, δηλαδή η γυναίκα πραγματικά θέλει να έρθει σε συνουσία με τον σύντροφό της.

Ένας απλός τρόπος για να καταλάβουμε ότι η γυναίκα δεν ελέγχει εκείνη την ώρα τους σπασμούς και το «κλείσιμο» του κόλπου της, είναι αν παρομοιάσουμε τον κολεόσπασμο με το αυτόματα κλείσιμο των βλεφάρων κάθε φορά που ένα ξένο σώμα πλησιάζει τα μάτια μας για προστασία. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κλείσιμο των βλεφάρων δεν είναι επώδυνο, σε αντίθεση με τον κολεόσπασμο που φέρνει πόνο στη γυναίκα που βρίσκεται με σεξουαλικά με τον σύντροφό της, απορία, απογοήτευση και ματαίωση.

(Κεντρική φωτογραφία: iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κέικ λεμονιού με μύρτιλα και γιαούρτι αμυγδάλου

Κέικ λεμονιού με μύρτιλα και γιαούρτι αμυγδάλου

Asist Team 13/04/2021
Νηστίμιο Ριζότο

Νηστίμιο Ριζότο

Asist Team 12/04/2021
Κιουνεφέ ένα ξεχωριστό γλυκό

Κιουνεφέ ένα ξεχωριστό γλυκό

Asist Team 11/04/2021

TRENDING

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Γωγώ Αυγερινοπούλου 13/04/2021
Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Γωγώ Αυγερινοπούλου 09/04/2021
Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Μαίρη Αυγερινοπουλου 07/04/2021