ΣΕΞ

Γιατί οι γυναίκες το «παίζουν» δύσκολες;

Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι ιδιαίτερα περίπλοκος.  Άλλα εννοεί μια γυναίκα, άλλα λέει κι άλλα κάνει. Κι αν το παίζουν… δύσκολες δεν φταίνε εκείνες. Έτσι είναι η φύση τους…  

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Γιατί οι γυναίκες το «παίζουν» δύσκολες;

Τις περισσότερες φορές οι άνδρες εκνευρίζονται με τις γυναίκες που το… παίζουν δύσκολες. Όμως η συμπεριφορά τους αυτή βρήκε την επιστημονική εξήγηση της. Αυστραλοί ερευνητές απεφάνθησαν ότι οι γυναίκες με τον τρόπο αυτό υποβάλλουν σε .. Grash test τους άνδρες ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές τους αλλά και να εξακριβώσουν τι ακριβώς θέλουν από εκείνες.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

Τα πράγματα σ’ έναν άνδρα είναι ξεκάθαρα. Αυτό που θέλει το λέει και το δείχνει: είτε θέλει να προχωρήσει μόνο σε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα που επιθυμεί είτε να συνάψει μόνιμη σχέση μαζί της.

Αντίθετα οι γυναίκες επιθυμούν να… τσεκάρουν πρώτα τον άνδρα ότι τις θέλει πολύ, τις θέλει για πάντα και θέλει μόνο εκείνες και μετά να ενδώσουν.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 800 γυναίκες έδειξε ότι το αδύναμο φύλλο κάθε άλλο από αδύναμο μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού χρησιμοποιεί τακτικές και στρατηγικές που θυμίζουν πολεμικές εκστρατείες.

Εφευρίσκουν δικαιολογίες

Η πιο συνηθισμένη και προφανής στρατηγική για να δοκιμάσει μια γυναίκα την επιμονή του άνδρα. Πολλές γυναίκες το παίζουν δύσκολες στο σεξ επειδή δεν αισθάνονται σίγουρες και ασφαλείς.

Δεν χάνουν ευκαιρία για σαρκασμό

Αυτός ο επιθετικός τρόπος έκφρασης μπορεί να αποθαρρύνει γρήγορα έναν άνδρα που δεν έχει… υπομονή.

Θέλουν κυνηγητό

Όσο περισσότερο πασχίζει ένας άνδρας να κατακτήσει μια γυναίκα, τόσο εκείνη ρίχνει τις άμυνές της. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις πολιορκούν και κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο…

Μια … κατά λάθος κίνηση προς το μέρος του άνδρα, μια κλεφτή ματιά ή ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο μπορεί να είναι τα μόνο ερωτικά σήματα που θα στείλει μια γυναίκα. Μετά από αυτό δεν πρόκειται να κάνει άλλο βήμα. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κάνει ο άνδρας αν θέλει να την πλησιάσει και να την κερδίσει. Και είναι πολλά τα… υπόλοιπα.

Αργούν να απαντήσουν

Όταν μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα δεν θα του το δείξει αμέσως. Θέλει να τον δυσκολέψει όχι για να του κάνει… καψόνια αλλά γιατί έτσι είναι η φύση της. Θα αργήσει να απαντήσει σ΄ ένα γραπτό μήνυμά του, ενώ δεν θα σκοτωθεί κιόλας να απαντήσει στο τηλεφώνημά του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται. Ίσα ίσα που είναι πάνω από το τηλέφωνο και περιμένει με αγωνία να χτυπήσει. Κι αφού χτυπήσει το αγνοεί!

Γυναικείος εγκέφαλος. Μεγάλη επιστήμη. Ανεξερεύνητη.

(Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels)

 

 

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021