ΣΕΞ

Έξι «ξεχωριστοί» τρόποι για άτακτο και έντονο σεξ

Και κάπως έτσι το σεξ γίνεται μία «βρώμικη» υπόθεση.

asist team
Μαρία Κοντού /
Έξι «ξεχωριστοί» τρόποι για άτακτο και έντονο σεξ

Οι σεξουαλικοί κώδικες που ορίζουν την ερωτική επαφή δύο ανθρώπων διαφέρουν. Κάποιοι θέλουν να τους συμπεριφέρονται «γλυκά» και να τους φροντίζουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια με χάδια και φιλιά ενώ κάποιοι άλλοι αναζητούν κάτι πιο έντονο, κάτι που να ξεφεύγει από τα «συνηθισμένα».

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

Ακολουθεί μία προτεινόμενη λίστα με κινήσεις και «κόλπα» που μπορούν να «λερώσουν» ακόμα πιο πολύ σεξ και σώματα και να μετατρέψουν την επαφή σε κάτι αληθινά…φανταστικό.

Άτακτη κίνηση 1

Ξαπλώστε στο κρεβάτι με τα χέρια σας δεμένα και αφήστε τον να σας… καταβροχθίσει. Ζητήστε του να ξεκινήσει την ερωτική διαδικασία με ένα «πειράγμα» ανάμεσα στα πόδια αφού πρώτα δημιουργήσει ένα V με τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του. Το ζητούμενο είναι να κάνει μασάζ στην κλειτορίδα σας με την κίνηση του ψαλιδιού. Στη συνέχεια καλό θα ήταν να βάλει στο παιχνίδι και τη γλώσσα του. Κάπως έτσι επιτυγχάνεται μία ολοκληρωμένη επαφή με το σημείο που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη στο γυναικείο σώμα. Οι άντρες συνήθως κάνουν την κίνηση «από πάνω προς τα κάτω» και «από κάτω προς τα πάνω». Εδώ η γλώσσα και τα δάχτυλα καλύπτουν την απόσταση «από τη μία πλευρά στην άλλη», κάτι που μπορεί να σας χαλαρώσει αλλά και να επιτρέψει μία εξαιρετικής ποιότητας διέγερση που θα οδηγήσει σε μία κορυφαία εκτόνωση.

Άτακτη κίνηση 2

Ζητήστε να σας δέσει τα χέρια με ένα μαντήλι και να «κρεμάσει» την άκρη του σε ένα μικρό γάντζο πάνω στην πόρτα. Κάτι σαν «ρούχο». Αμέσως μετά βάλτε τον να γονατίσει και να σας προσφέρει στοματική ευχαρίστηση είτε με ένταση –για γρήγορη ερωτική κορύφωση– είτε με αργές κινήσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν γλυκά. Η αίσθηση του ότι του ανήκετε και σας κάνει ό,τι θέλει μπορεί να τον τρελάνει και εν συνεχεία να σας τρελάνει με τη γλώσσα του.

Άτακτη κίνηση 3

Μεγάλο μέρος της διέγερσης οφείλεται και καθοδηγείται από αυτό που βλέπει ένας άντρας. Χορέψτε, χαρίστε του ένα αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο στριπτιζ και επιτρέψτε του να φαντάζεται και να ανυπομονεί για αυτά που «θα σας κάνει». Παίξτε με sex toys, λικνιστείτε, σκύψτε, ξαπλώστε και επαναλάβετε από την αρχή. Καλό θα ήταν με μικρές- κοφτές- κραυγές και βογγητά να εκδηλώνετε την ευχαρίστησή σας.

Άτακτη κίνηση 4

Καλέστε τον σύντροφό σας στο σπίτι – μισή ώρα πριν από το ραντεβού που έχετε δώσει για τη βραδινή σας έξοδο. Μόλις μπει αποπλανήστε τον και αφήστε τον να σας δει να αυνανίζεστε «για τα μάτια του μόνο». Μην του επιτρέψετε να σας αγγίξει. Αν θέλετε καθίστε μπροστά από τον καθρέφτη και ζητήστε να καθίσει πίσω σας έτσι ώστε να έχει οπτική επαφή με όλο σας το σώμα αλλά και με τα παιχνίδια που κάνετε. Ξεκινήστε αγγίζοντας τις θηλές σας με το ένα χέρι ενώ με το άλλο πιέστε ανάμεσα στους μηρούς με χαλαρές κινήσεις στην αρχή και μετά όλο και πιο έντονα. Αφήστε τα βογγητά και τον ήχο της απόλαυσης να τον τρελάνουν και επιτρέψτε του να σας δει να έχετε έναν «άξιο λόγου» οργασμό. Υποσχεθείτε του όταν όταν επιστρέψετε από την βραδινή σας έξοδο, είναι η σειρά του να νιώσει το μαγικό άγγιγμα των χεριών και της γλώσσας σας.

Άτακτη κίνηση 5

Κάντε του έκπληξη και παίξτε με τον ανδρισμό του εκεί όπου δεν το περιμένει. Για παράδειγμα, όταν κάθεται στον καναπέ καθίστε δίπλα του και χαϊδέψτε το στήθος του. Κατευθυνθείτε προς τα κάτω και ανοίξτε το παντελόνι του. Όταν τον «έχετε στο χέρι» ψιθυρείστε ότι όλη την δουλειά θα την κάνετε εσείς και μόνο εσείς. Βάλτε το ένα χέρι στη βάση του πέους και το άλλο στην κορυφή. Παίξτε και κινηθείτε –απαλά και με τρόπο- σε διαφορετική κατεύθυνση. Αφήστε τον ήχο της απόλαυσης να σας καθοδηγήσει πριν ολοκληρώσει στα χέρια σας.

Άτακτη κίνηση 6

Σηκωθείτε από τον καναπέ, γυρίστε του την πλάτη και ζητήστε του να κάνετε έρωτα εκεί ακριβώς, σε ένα δωμάτιο που είναι σχεδόν «δημόσιο» αφού δεν έχει την αίσθηση του ιδιωτικού όσο η κρεβατοκάμαρα. Μοιάζει σχεδόν σαν σεξ σε δημόσιο χώρο. Γρήγορο, έντονο και «βρώμικο». Αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί και τρελαίνει τους άντρες. Βγάλτε πνιχτούς ήχους και μετά μιλήστε όσο πιο βρώμικα και χυδαία μπορείτε.

Σημαντικό

Το ζητούμενο κάθε φορά είναι να υπάρχει ερωτική ένωση σε μία σχέση σεβασμού και κατανόησης. Το σεξ είναι υγεία αρκεί να γίνεται με τον τρόπο που προστατεύει, ικανοποιεί και κάνει χαρούμενους και τους δύο συντρόφους.

Αφήστε το μυαλό σας να «πάρει φωτιά», αυτοσχεδιάστε και απαιτείστε την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση για εσάς αλλά και για τον σύντροφό σας.

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021