ΕΥΕΞΙΑ

Celergen: Χρυσή βιταμίνη

Χρυσό βραβείο στα Healthy Diet Awards 2020

asist team
Asist Team /
Celergen: Χρυσή βιταμίνη

Το Celergen είναι μία νέα δυνατή «υπόσχεση για  νεότητα και ενεργητικότητα». Για πρώτη φορά στη χώρα μας διεξήχθησαν τα βραβεία που επιβραβεύουν και στηρίζουν την καινοτομία στο χώρο της υγιεινής διατροφής. Ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών συμπληρωμάτων διατροφής το Celergen ξεχώρισε και απέσπασε χρυσό βραβείο στο τομέα της Ολιστικής Αναζωογόνησης του Οργανισμού.

Αποκλειστικό :Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους!
Αποκλειστικό :Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους!

Στη σημερινή εποχή, η αναγεννητική ιατρική ή αλλιώς ιατρική αντιγήρανσης, δεν αφορά απλώς στην ομορφιά και στη νεότητα. Εστιάζει στην επίτευξη των καλύτερων δεικτών υγείας μέσω της πρόληψης, της καθυστέρησης της εμφάνισης και της επέκτασης των μεταβολικών διαταραχών, όπως της χρόνιας κόπωσης, του πόνου των αρθρώσεων, της ήπιας κατάθλιψης, κ.λπ. Ένας από τους τομείς των ενδιαφερόντων της σύγχρονης αντιγηραντικής ιατρικής είναι η κυτταρική θεραπεία επειδή συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε οργανισμού.

Είναι γνωστό ότι μετά την ηλικία των 30 χρόνων, ο γαστρεντερικός σωλήνας των περισσότερων ανθρώπων χάνει σημαντικά την ικανότητα της πέψης καθώς μειώνεται η παραγωγή ενζύμων με αποτέλεσμα την αδυναμία του οργανισμού να απορροφήσει απαραίτητα  θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, ιδιαίτερα χρήσιμα για την καλή λειτουργία του και ισορροπία.

Γι’ αυτές τις εξιδεικευμένες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου δημιουργήθηκε το Celergen ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής ελβετικής προέλευσης δημιουργημένο από επιλεγμένα θαλάσσια συστατικά ιδανικό για την κυτταρική ανανέωση και την αναζωογόνηση του οργανισμού.

Λόγω της οξυανθεκτικής σύνθεσής του, τα βιοδραστικά συστατικά του Celergen είναι συνδεδεμένα με πεπτίδια τα οποία «συνοδεύουν» τα θρεπτικά συστατικά που ταξιδέψουν σε όλη την έκταση του εντερικού φραγμού προς το κυκλοφορικό σύστημα, διασφαλίζοντας  αποτελεσματικότερη απορρόφηση. Επιπλέον η εν ψυχρώ εκχύλιση που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της καινοτόμου κάψουλας προστατεύει την ακεραιότητα της χημικής σύστασης των μικροθρεπτικών συστατικών ώστε να παραμένει ανέπαφη χωρίς να καταστραφεί από το στομαχικό οξύ. Η καθημερινή ενίσχυση του οργανισμού με το Celergen βελτιώνει τη δυνατότητα της θρέψης σε «κυτταρικό επίπεδο», ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και κατ’ επέκταση την επιδιόρθωση του οργανισμού.

 

 

Μιχάλης και Ελεάνα Παπαχαραλάμπους της Ορθοβιοτικής

 

Τα αποτελέσματα του Celergen διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο καθώς πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής κυτταρικής θεραπείας, το οποίο μπορεί να επιδράσει «με έξυπνο τρόπο» και να οδηγήσει ενδεχομένως σε εξαιρετικές και αναπάντεχα ευχάριστες εκπλήξεις τον οργανισμό.

Σύμφωνα με μελέτες το 80% των χρηστών που έλαβαν το Celergen παρατήρησαν αύξηση των επιπέδων της ενέργειάς τους, καλύτερο ύπνο, βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας τους, μείωση στους πόνους των αρθρώσεων, (ακόμη και σε όσους  χορηγείται γλουκοζαμίνη). Επιπλέον θεωρείται ιδανικό για την ήπια κατάθλιψη, για την ανάκτηση ενέργειας, για πνευματική διαύγεια, καλύτερη συγκέντρωση στις καθημερινές  δραστηριότητες και περισσότερη διάθεση για ζωή. Ορισμένοι εμφάνισαν επιπλέον καλύτερο έλεγχο του θυρεοειδούς και της αρτηριακής τους πίεσης.

Σύμφωνα με τους περισσότερους συμμετέχοντες στις μελέτες το Celergen αποδεδειγμένα εξασφαλίζει ενέργεια, ζωτικότητα και ομορφιά.

Η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020-που διοργανώθηκε από την Boussias Communications στο AthenaeumInter Continental Athens – συγκέντρωσε περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων – εκπροσώπους Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπροσώπους Τύπου.

Συνολικά, διακρίθηκαν 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας με προϊόντα υγιεινής διατροφής. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν 34 ειδικοί του ευρύτερου χώρου της διατροφής, Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και Επαγγελματίες Υγείας, με πρόεδρο τον Αντώνη Ζαμπέλα, καθηγητή Διατροφής του Ανθρώπου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

 

Photo by iStock/Getty Images/Ideal Images

 

 

 

 

INTERVIEW

Μαρία Παναγοπούλου: Το νέο της βιβλίο στην εποχή του…glitter!

Μαρία Παναγοπούλου: Το νέο της βιβλίο στην εποχή του…glitter!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 22/04/2021
Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να ασχολείται σοβαρά με τίποτα πέραν του εάν ξύπνησα κι αναπνέω»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να ασχολείται σοβαρά με τίποτα πέραν του εάν ξύπνησα κι αναπνέω»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 13/04/2021
Άννα Ψαρούδα Μπενάκη: «Ο ανταγωνισμός στην πολιτική είναι σκληρός κι άνισος απέναντι στις γυναίκες»

Άννα Ψαρούδα Μπενάκη: «Ο ανταγωνισμός στην πολιτική είναι σκληρός κι άνισος απέναντι στις γυναίκες»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/03/2021

TRENDING

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Γωγώ Αυγερινοπούλου 13/04/2021
Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Γωγώ Αυγερινοπούλου 09/04/2021
Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Μαίρη Αυγερινοπουλου 07/04/2021