ΣΕΞ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά που θέλουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Μπορεί ο γυναικείος εγκέφαλος να είναι λίγο… περίπλοκος, όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που πάντα οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Αυτά που θέλουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Οι περισσότερες γυναίκες ελκύονται από γοητευτικούς άνδρες. Πολλές είναι αυτές που προτιμούν τους άνδρες με αυτοπεποίθηση, άλλες τον θέλουν … ταύρο στο κρεβάτι, άλλες κουβαρντά κι άλλες αναζητούν αυτόν που θα την έχει βασίλισσα. Διαβάστε τα στάνταρ που αναζητά το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών, στους άνδρες:

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Η φωνή 

Όσο πιο μπάσα είναι η φωνή ενός άνδρα, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται στα μάτια της συντρόφου του. Οι γυναίκες υποσυνείδητα αρέσκονται στις βαθιές αρρενωπές φωνές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν τη διαθέτεις θα πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να κατακτήσεις μια γυναίκα.

Ευγένεια

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει δίπλα της έναν ευγενικό άνδρα. Να είναι «κύριος» όχι μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή του. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Κατοικίδια

Έχεις κατοικίδιο; Έχεις μπόνους! Οι πιθανότητές σου να τραβήξεις την προσοχή μιας γυναίκας αυξάνονται. Το να έχει ένας άνδρας κατοικίδιο, δείχνει ότι είναι υπεύθυνος, τρυφερός και ότι έχει ευαισθησίες. Η προστασία και η αγάπη που δείχνει ο άνδρας στο κατοικίδιό του τραβάει τις γυναίκες, οι οποίες υποσυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι θα γίνει πολύ καλός πατέρας.

Δουλειές του σπιτιού

Ένας άνδρας που ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, είναι θησαυρός για μια γυναίκα. Δείχνει ακομπλεξάριστος και ότι σέβεται τον εαυτό του, διατηρώντας καθαρό το χώρο του.

Γενναιοδωρία

Ακόμα κι αν ο άνδρας δεν έχει μεγάλο εισόδημα, η γενναιοδωρία είναι μια αρετή που οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα. Μην πέσεις όμως στην παγίδα του να την συνδέσεις την με την οικονομική προσφορά. Η γενναιοδωρία δεν εκφράζεται μόνο με τα χρήματα, αλλά και με την επένδυση χρόνου, με τα κοπλιμέντα,  την ενέργεια και την θετικότητα που προσφέρεις σε εκείνη.

Τούρμπο στο κρεβάτι

Το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της. Αν ο άνδρας που έχει στο πλάι της δεν την ικανοποιεί, δύσκολα θα μείνει κοντά του.

Το χιούμορ

Άνδρες με έμφυτη αίσθηση του χιούμορ έχουν μεγαλύτερη ζήτηση ως ερωτικοί σύντροφοι. Προσοχή όμως. Δεν θα πρέπει να το ζορίζουν σε περιστάσεις που δεν τους βγαίνει φυσικά, απλά και μόνο για να κάνουν τους άλλους να γελάσουν.

Ο ταλαντούχος

Ο άνδρας με οποιοδήποτε ταλέντο έχει πάντοτε ένα επιπλέον γόητρο και καταφέρνει να κερδίσει ευκολότερα τη γυναίκα. Οπότε, συνέχισε να το δουλεύεις και να το αναπτύσσεις και θα δεις ότι εκτός από προσωπικό όφελος θα φέρει περισσότερες επιτυχίες και στις κατακτήσεις σου.

Ο ευαίσθητος

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες έχουν αδυναμία στην ευαίσθητη πλευρά ενός άντρα. Μπορείς να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σου λέει εκείνη, και να της το αποδείξεις αργότερα, αναφέροντας κάτι που νόμιζε ότι θα είχες ξεχάσει.

Ο στυλάτος

Ένας άντρας που ξέρει να ντύνεται και να περιποιείται τον εαυτό του, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Η προσοχή στην εμφάνιση σου δίνει στις γυναίκες μία γεύση από την προσωπικότητα σου, την περηφάνια σου την βαρύτητα που ρίχνεις στις λεπτομέρειες.

(ΦωτογραφίαValeria Boltneva στο Pexels )

 

 

INTERVIEW

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

Τζένη Χαρτά 10/07/2021
Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Μαριάννα Νομικού 07/07/2021
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Μαριάννα Νομικού 05/07/2021

TRENDING

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

Μαριάννα Νομικού 10/07/2021
Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Δέσποινα Πετρίδου 08/07/2021
«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

Μαριάννα Νομικού 06/07/2021