ΑΣΤΡΑ

Οι επιρροές της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Η αστρολόγος Μαρί Ντενίζ Διαμαντή εξηγεί πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη που ξεκίνησε χθες Κυριακή ανά ζώδιο/ωροσκόπο στο χρονικό διάστημα των 28 ημερών που ακολουθούν

asist team
Asist Team /
Οι επιρροές της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Αν, λοιπόν, έχετε ζώδιο ή ωροσκόπο σε:

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

ΚΡΙΟ: θέματα κοινών οικονομικών, χρεών, οικονομικής διαχείρισης στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση, διαχείριση εσωτερικής υπερέντασης, κάποιου είδους φοβίας και των συνακόλουθων ανασφαλειών. Πιθανότητα έκφανσης: μια νέα εποχή που ανατέλλει ως προς τη γενικότερη πορεία ζωής ή ειδικότερα όσον αφορά στην καριέρα.

ΤΑΥΡΟ: εξελίξεις σε σχέσεις / συνεργασίες / συμφωνίες / συνεταιρισμούς / γάμο / ρυθμίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: εξελίξεις και νέα δεδομένα όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας, στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης, αλλά και στις συνήθειες διατροφής / άσκησης κλπ. Πιθανότητα εντονότερης ενασχόλησης με το κατοικίδιο ζώο για κάποιο λόγο. Εποχή όπου αξίζει να προσπαθήσετε, να τακτοποιήσετε επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και προσωπικές εκκρεμότητες, να θέσετε ένα νέο πρόγραμμα ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟ: εξελίξεις που σχετίζονται με τον έρωτα / τις επιχειρήσεις / τα παιδιά / τη δημιουργικότητα / τα χόμπυ. Ακόμα και μια έντονη προσπάθεια για τεκνοποίηση ή για την υλοποίηση ευχών κι επιθυμιών μέσα σε μια σχέση  ή σε μια δημιουργική – επιχειρηματική συνεργασία.

ΛΕΟΝΤΑ: εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι / το χώρο/ την έδρα / την οικογένεια- ένα γονέα / το ακίνητο. Συναφείς αλλαγές και πιθανή τακτοποίηση ζητημάτων με εναλλακτικούς τρόπους.

ΠΑΡΘΕΝΟ: εξελίξεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις / συμφωνίες / εμπορικές συναλλαγές / το μεταφορικό μέσον / τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια ή τους γείτονες. Επιμόρφωση. Συζητήσεις και προτάσεις / συμπτώσεις που σε κάτι υποβοηθούν τις διαδικασίες της δικής σας προόδου.

ΖΥΓΟ: εξελίξεις που σχετίζονται με την αίσθηση της ασφάλειας, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Νέα πηγή εισοδήματος ή νέος τρόπος διαχείρισης των υλικών σας πόρων ή αλλαγή εργοδοσίας. Προσπάθεια για ψυχολογική εξισορρόπηση σε επίπεδο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Νέες προτεραιότητες ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟ: εξελίξεις που έχουν να κάνουν με εσάς και τη ζωή σας συνολικά: περιβάλλον, σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες. Νέοι δρόμοι, νέες επιλογές. Αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗ: εξελίξεις που συνδέονται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ευκαιρία να θέσετε νέες προτεραιότητες και να αξιοποιήσετε ακόμα και “κρυφά χαρτιά”, δηλαδή ακόμα και τη στήριξη ανθρώπων ή συμπτώσεων ή παραγόντων που δεν φαίνονται με “γυμνό μάτι”. Προετοιμασία για μια καινούργια πορεία που θα εκτυλιχθεί εντός του 2021. Ανάπτυξη και σε επίπεδο εσωτερικής ενδυνάμωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ: εξελίξεις που σχετίζονται με νέες ευκαιρίες / επιλογές ζωής, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα. Φαίνεται πως φίλοι / γνωστοί / εταιρίες / σύλλογοι μπορούν και θα διαδραματίσουν ρόλο -κλειδί στα πράγματα. Ανανέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟ: εξελίξεις που συνδέονται με την καριέρα / το γάμο / τις σημαντικές για εσάς δομές ή με πρεσβυτέρους εντός της οικογενείας. Αλλαγές προ των πυλών. Στήριξη από πρόσωπα που σας εκτιμούν. Ο κόπος σας αποδίδει αργά ή γρήγορα. Μην σταματάτε την προσπάθεια.

ΙΧΘΥΣ: εξελίξεις που μπορούν να τοποθετηθούν σε πλαίσιο σπουδών, επεκτάσεων, τεκνοποίησης, μετοίκησης, προτάσεων για εργασία σε μακρινό τόπο ή σε πολυεθνικό περιβάλλον ή στο χώρο των εκδόσεων. Πιθανότητα για σημαντικές εξελίξεις σε μια μεγάλη συμφωνία / ρύθμιση / νομική υπόθεση. Η στιγμή της απόφασης να προχωρήσετε μπροστά.

 

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή Astra Πες by Οroskopos.gr

(Photo εξωφύλλου: I stock by getty images)

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021