ΑΣΤΡΑ

Απρίλιος: Μία ανάσα έμεινε πριν το τέλος της ταλαιπωρίας

"Ο Ήλιος και ο Κρόνος ανταμείβουν τον προσωπικό αγώνα του καθενός. Τίποτα δεν τελείωσε όμως", επισημαίνει στις αστρολογικές προβλέψεις για τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, τον Απρίλιο, η Βάσω Καραδήμα. Μην ξεχνάτε ότι για τη σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε υποχρεωτικά τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Απρίλιος: Μία ανάσα έμεινε πριν το τέλος της ταλαιπωρίας
ΚΡΙΟΣ
(21/3 – 19/4)
Είναι ο μήνας τον γενεθλίων σου, είναι ο μήνας της Άνοιξης, είναι ο δικός σου μήνας. Ο Απρίλιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα φέρει από τις πρώτες μέρες έναν αυθορμητισμό σε όλους τους τομείς. ‘Ισως να κάνεις και λάθη αλλά δεν είναι ώρα να ψειρίσεις την μαϊμού. Βγες μπροστά παρουσίασε τις καινούριες σου ιδέες στον επαγγελματικό σου χώρο και θα δεις ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν. Όσο και αν έχεις στριμωχτεί το προηγούμενο διάστημα θα δεις ότι θα βρεις τα παραθυράκια και θα ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα. Στα ερωτικά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός, πρόσχαρος και έτοιμος να καείς και λίγο, δεν πειράζει. Μέχρι το Πάσχα θα έχεις κάνει ανάσταση και σε αυτό τον τομέα.
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 – 20/5)
Σίγουρα ο μήνας Απρίλιος και η Άνοιξη σού ταιριάζουν και μπορείς να αποδώσεις καλύτερα . Οι πλανήτες επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, και βρίσκεις την χαμένη ισορροπία σου. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά παρουσιάζονται νέα δεδομένα με πολύ καλές απολαβές. Αυτό θα σε ενθαρρύνει ώστε να ξεκλειδώσει το μυαλό σου να ελιχθείς και να μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις. Έρχονται πολύ έντονες επαγγελματικές προκλήσεις μην κλείνεσαι ανοίξου.  Στα ερωτικά σου αν καταφέρεις να πατήσεις στα ποδιά σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις κάτι το οποίο έρχεται στην ζωή σου πολύ σύντομα. Αλλά προσοχή πρώτα φτιάξε το μέσα σου. <<Ταύρος είσαι. ΕΧΩ άρα υπάρχω >>
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 – 21/6)
Ο Απρίλιος του ’21 είναι μια περίοδος στην ζωή σου που ενδεχόμενως να την εκτιμήσεις πολύ καιρό αργότερα.  Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που βγαίνει από μέσα σου ένας αυθορμητισμός χωρίς λογοκρισία . Αυτό θα έχει και το ανάλογο τίμημα, χωρίς να σημαίνει ότι σε εσένα θα βγει σε κακό . Ίσως να πέσουν οι μάσκες και να βρεθείς μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Θα το καταλάβεις εγκαίρως και θα αντιδράσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν αυτό που θα σουβλίσεις το Πάσχα να μην είναι αρνί, αλλά μια κατάσταση που πραγματικά θέλεις να κάψεις ή ένα πρόσωπο που πρέπει να… φαγωθεί. Ο ερωτικός τομέας δεν θα αποδώσει καρπούς στο κοντινό μέλλον, αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. ‘Ισως μέχρι τις αρχές καλοκαιριού τότε  πολλά θα αλλάξουν …
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 – 22/7)
Δεν θα έλεγε κανείς ότι ο Απρίλιος είναι ο μήνας σου, δεν θα έλεγε κάνεις ότι στο δικό σου κόσμο ήρθε η Άνοιξη. Αντιθέτως, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα επεκτείνουν την Μεγάλη εβδομάδα σε Μεγάλο μήνα. Οι πλανήτες και ιδιαιτέρως ο Άρης με τον Πλούτωνα σε φέρνουν πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση. ‘Ισως μια κυκλοθυμία να σε καταβάλλει και να μην ξέρεις τι θέλεις. Κάποια ψέματα θα ειπωθούν κι αναγκαστικά θα πέσεις σε πολλές αντιφάσεις όταν ερωτηθείς από τον σύντροφόο σου ή τους συνεργάτες σου τι σου συμβαίνει και πώς μπορούν να σε βοηθήσουν. ‘Ισως η Ανάσταση να αργήσει για εσένα άλλα προσπάθησε να μην διώξεις από δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε .
ΛΕΩΝ
(23/7 – 22/8)
Ο μήνας αυτός θα έλεγα ότι είναι αρκετά πρακτικός σε ό, τι αφορά κάποιες εκκρεμότητες που ενδεχομένως σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια καλή στιγμή να βάλεις τα πράγματα που σε απασχολούν σε τάξη. ‘Εχεις κάποια όνειρα να τα μοιραστείς, μην τα κρατάς μέσα σου. Παλεύεις για τη δουλειά σου και θα έρθει η αναγνώριση έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Προσοχή όμως μην παραμυθιαστείς και προχωρήσεις σε αχαρτογράφητα νερά, δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Στα ερωτικά είτε είσαι καλά στην σχέση σου, είτε είσαι μόνος, θα υπάρξουν πολλοί πειρασμοί. Αν δεν βλάπτουν προχωράς… να μην ξεχνάς όμως  τι έπαθε ο ΑΛΛΟΣ με τον τελευταίο πειρασμό μέρες που έρχονται …
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 – 22/9)
Ίσως αυτός ο μήνας να είναι λίγο δυσκοίλιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αλλιώς τα περιμένεις αλλιώς σου έρχονται. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που θα θελήσεις να πεις πολλά πράγματα την στιγμή που δεν πρέπει. Ίσως να προσπαθήσεις να μετριάσεις τον αυθορμητισμό σου και την επικριτική σου διάθεση γιατί πιθανότατα να μην σου βγει σε καλό. Στα ερωτικά σου βράζεις, κοχλάζεις, υπάρχουν πράγματα που σε πνίγουν. Υπάρχουν καταστάσεις που θέλεις να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Είναι μια καλή στιγμή να το βγάλεις από μέσα σου, να πεις αυτό που πιστεύεις ανοιχτά και να ξαλαφρώσεις. Μπορεί να σταυρωθείς, αλλά εσύ βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι θα λυτρωθείς… και μπορεί και να αναστηθείς μέρες που έρχονται.
ΖΥΓΟΣ
(23/9 – 23/10)
Ίσως ο καλύτερός σου μήνας. Είσαι έτοιμος από καιρό γι’ αυτό που θα συμβεί το επόμενο διάστημα. Θα ακούσεις πολλά και θα τα ακούσεις με πολλή προσοχή. Δεν θα πρέπει να υπάρξει παρανοήση, είναι η στιγμή που κάθε μελανό σημείο θα καθαρίσει. Πολλά θέματα που είχαν λιμνάσει στην ζωή σου τώρα θα βρουν την λύση τους, και μάλιστα αυτό που εσύ θέλεις, αυτό που εσένα συμφέρει. Ξεκαθαρίζεις την θέση σου για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις. Έδωσες πολλά που ενδεχομένως δεν βρήκαν ανταπόκριση. Τώρα ήρθε η ώρα να βαρέσεις το ντέφι. Στα ερωτικά σου άλλοι φεύγουν άλλοι έρχονται. Δεν μιλάμε για οποίον αντέχει, άλλα για οποίον μπορεί να εκτιμήσει το δώρο ζωής που είσαι σε θέση να κάνεις αυτή την εποχή. Είναι η εποχή της αγάπης για οποίον την αντέχει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 – 21/11)
Ο μήνας αυτός δεν έχει σειρά, έχει τα πάνω του έχει και τα κάτω του. Κάποια επαγγελματικά σχέδια ίσως να μην πάνε όπως είχες φανταστεί. ‘Ισως κάποιοι να σου είχαν φουσκώσει τα μυαλά με κάποιο σκοπό που έκρυβαν επιμελώς. Οι αποκαλύψεις θα είναι αναπόφευκτες και ίσως αρκετά δυσάρεστες. Σίγουρα δεν θα περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια και σίγουρα θα χτυπήσεις σαν σκορπιός γεμάτος δηλητήριο για τον αντίπαλο σου. Είναι ο χαρακτήρας σου και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Στα ερωτικά ίδια γεύση παραμύθιασμα και αποκαλύψεις. Οι Σκορπιοί θα βγάλουν τα μαχαίρια κι οι σύντροφοί τους που τόλμησαν να φερθούν σκάρτα, θα ζήσουν πραγματικά την Εβδομάδα των Παθών μέρες που έρχονται…
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 – 21/12)
Αυτό το μήνα σίγουρα θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Οι πλάνητες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που σου γεννάται η ελπίδα για κάτι καλύτερο για το μέλλον. Πολλοί από εσάς θα κάνουν μια νέα γνωριμία, είτε στον ερωτικό είτε στον επαγγελματικό τομέα που θα σας δώσει άλλα κουράγια για να προχωρήσετε την ζωή σας ανοίγοντας ένα νέο κεφαλαίο για νέες περιπέτειες. Σε ό, τι άφορα όμως στο παρελθόν, κάποια φαντάσματα έρχονται και σε βρίσκουν, σίγουρα όχι για κάλο σκοπό… Πάρε σκόρδα, πάρε σταυρούς, πάρε ασημένιες σφαίρες και ξόρκισε πράγματα που σε βαραίνουν έστω και ως μια κακή ανάμνηση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Τον μήνα αυτό θα δεις τους κόπους σου να αμείβονται. Θα έχεις πραγματικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα. ‘Ισως και να υπάρξουν πέρα από την επαγγελματική καταξίωση και αρκετές εισπράξεις πέραν του δέοντος . Το οικογενειακό περιβάλλον ίσως πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα, κάποια θέματα πρέπει να λυθούν ή να λήξουν. Αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι αρκετός χρόνος με τον εαυτό σου. Πρέπει να βρεθείτε αλλά πρέπει και να τα βρείτε μεταξύ σας. Ο εαυτός σου αυτή την εποχή χρειάζεται μια θεραπεία από τον Χείρωνα. Μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να σου την προσφέρεις. Κοίτα βαθεία μέσα σου και φτιάξε ό, τι μπορείς, μην καταπιέζεσαι άλλο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 – 18/2)
Είναι ένας αρκετά ταξιδιάρικος μήνας. Δεν ξέρω πως, ίσως κυριολεκτικά ίσως μεταφορικά, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θέλουν να ταξιδέψουν και θα το κάνουν. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά θα υπάρξουν νέες ιδέες που μπορούν να σε βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα. ‘Ισως να φερθείς κάπως υπερβολικά, αλλά με τόσους μήνες καταπίεση δικαιολογείσαι. Να θυμάσαι όμως όταν κάποιος περνάει καλά χωρίς να ενοχλεί, κάποιος άλλος ζηλεύει και γλωσσοτρώει. Πιθανότατα να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις το επόμενο διάστημα. Ο ερωτικός τομέας μπερδεύεται γλυκά με τον οικονομικό τομέα. ‘Ετσι λοιπόν όσο ερωτοτροπείς ανεβαίνουν οι εισπράξεις ή και το αντίθετο για να μην παρεξηγηθώ.
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 – 20/3)
Αυτόν τον μήνα κάθε μέρα θα είναι διαφορετική. Οι πλάνητες και ιδιαίτερα ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα θα φέρουν πολλά μπερδέματα. Σίγουρα το πρώτο διάστημα θα τρέξεις είτε για να γυμναστείς είτε για να βρεις δουλειά, είτε για το αντικείμενο τής δουλειά σου.  Οι συνθήκες της ζωή σου αλλάζουν και πρέπει να ενεργοποιηθείς. Αυτό θα το καταλάβεις πολύ σύντομα, μιας και θα καλεστείς από το σύμπαν να αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Πράγμα που στην αρχή θα σε τρομάξει. Προς το τέλος του μήνα ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, θα κάνεις ανάσταση αλλά και εξαφάνιση. Μιας και έχεις τόσο ανάγκη να χαθείς από όλους και από όλα μαζί με το πρόσωπο που θα εμφανιστεί στην ζωή σου.

ΚΟΣΜΙΚΑ

The pop up project: Christmas in the garden

The pop up project: Christmas in the garden

Μαίρη Αυγερινοπουλου 23/12/2021
“Σμύρνη μου αγαπημένη”: Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

“Σμύρνη μου αγαπημένη”: Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

Μαίρη Αυγερινοπουλου 22/12/2021
«Sing 2» στους κινηματογράφους

«Sing 2» στους κινηματογράφους

Μαίρη Αυγερινοπουλου 23/12/2021

TRENDING

«Συνταγές με …ιστορία» και την υπογραφή της Μαρίκας Μητσοτάκη

«Συνταγές με …ιστορία» και την υπογραφή της Μαρίκας Μητσοτάκη

Μαίρη Αυγερινοπουλου 29/11/2021
Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση!

Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση!

Γωγώ Αυγερινοπούλου 16/11/2021
Σίλια Κριθαριώτη: Έλαμψε στα British Fashion Awards 2021

Σίλια Κριθαριώτη: Έλαμψε στα British Fashion Awards 2021

Γωγώ Αυγερινοπούλου 02/12/2021