PRESS RELEASE

La Meat Maison: Το νέο brand που επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με το κρέας

Ηχηρές συνεργασίες με τις καλύτερες φάρμες του κόσμου. Σπάνιες κοπές με το κρέας να εμπνέει δημιουργίες υψηλής μαγειρικής.

asist team
Asist Team /
La Meat Maison: Το νέο brand που επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με το κρέας

Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και ανθρώπινο δυναμικό που θέτει την αφοσίωση των ιπποτών στην υπηρεσία της αυτού εξοχότητας βρώσιμης σάρκας. Το La Meat Μaison δεν είναι ένα ακόμα brand που έρχεται να προστεθεί στην καταναλωτική μας αλυσίδα. Είναι το νέο ρεαλιστικό και ολιστικό “portal” για τους aficionados του κρέατος.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Η φιλοσοφία πίσω από το La Meat Maison

Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είμαστε οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία  και την διαρκή αναζήτησή μας για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.

Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.

Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, εμείς οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουμε μία αποστολή: να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.

Το Kατάστημα

Χρησιμοποιώντας το κρέας ως αφορμή, το κατάστημα La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη αναπτύσσει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση.

Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων τα οποία κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρείτε προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα, που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους.

Δε λείπουν, επίσης, τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το ψωμί, τα μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με έναν state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.

Οι Εγκαταστάσεις 

Tα premium και εμβληματικά προϊόντα κρέατος της εταιρείας κόβονται και συσκευάζονται πλέον σε έναν 2.000 τ.μ χώρο στο Κορωπί, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα πιστοποιημένα με τις υψηλότερες βαθμίδες σχολαστικότητας, ακρίβειας και πολυπλοκότητας λειτουργιών και απόλυτα προσαρμοσμένα στις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής.

Η τεχνογνωσία της La Meat Maison στην παροχή κορυφαίας ποιότητας κρέατος θέτει νέα standards. Ο προηγμένος εξοπλισμός εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα, ενώ παράλληλα εγγυάται τη βέλτιστη φρεσκάδα και όλα τα χαρακτηριστικά του κρέατος στο maximum. Τα απαράμιλλα προϊόντα  της εταιρείας μεταφέρονται πλέον με τις καλύτερες συνθήκες με φορτηγά -ψυγεία σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε κάποιες γειτονικές χώρες.

Οι ηχηρές Συνεργασίες 

Μεταξύ των κορυφαίων brands, στο La Meat Maison θα βρείτε τα διάσημα ιαπωνικά Wagyus Matsusaka, Kobe, Ozaki και Gunma, το διακεκριμένο Blackmore και τα δημοφιλή Rangers Valley από την Αυστραλία, το διάσημο American Black Angus Creekstone και το νέο  trend-setter Beef Boutique and The Black από την Ουρουγουάη. Το La Meat Maison είναι ο υπερήφανος, αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του σπουδαίου Olive-Fed, ενός οργανισμού με παγκόσμια αναγνώριση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της αγοράς ως ο μοναδικός προμηθευτής σε olive-fed Wagyu μοσχαρίσιο κρέας, πάπιες και χοίρους.

Προσωπικό 

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το Άγιο Δισκοπότηρο του La Meat Maison. Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, η ομάδα μας απαρτίζεται από τους masters του The Art of Meat Cutting και τους μάγους του Fine Grilling. Είναι οι άνθρωποι που θα σας εκπαιδεύσουν ώστε να εντοπίζετε εύκολα τη διαφορά μεταξύ των μικρών παραγωγών και της βιομηχανικής γεωργίας, εκείνοι που θα σας συμβουλεύσουν για τους καλύτερους τρόπους προετοιμασίας νόστιμων και θρεπτικών γευμάτων στο σπίτι και αυτοί που θα σας δώσουν, με χαρά, εκείνα τα μοναδικά tips για να αναδείξετε τον σεφ που κρύβετε μέσα σας.

 

 

 

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023