ΚΟΣΜΙΚΑ

Επίσημα εγκαίνια στο Athens Capital Hotel

Το νέο ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος, το Athens Capital Hotel άνοιξε κι επίσημα τις πύλες του με μια λαμπρή εκδήλωση.

asist team
Γωγώ Αυγερινοπούλου /
Επίσημα εγκαίνια στο Athens Capital Hotel

Μπορεί το ξενοδοχείο Athens Capital Hotel, που στεγάζεται στο εντυπωσιακό κτήριο του 1959, στην πιο ιστορική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος να λειτούργησε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο και να κέρδισε μεμιάς τις εντυπώσεις τα επίσημα εγκαίνια του όλως έγιναν πρόσφατα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια να κόβει την κορδέλα μαζί με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ευριπίδης Τζήκας, Γενικός Διευθυντής Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Patrick Maisonnave Γάλλος Πρέσβης, Sébastien Bazin, Chairman & CEO Accor, Χλόη Α. Λασκαρίδη, Εκτελεστική Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού στην τελετή των εγκαινίων του Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection αποτελεί μέλος της οικογένειας των ΜGallery του Ομίλου Accor. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των MGallery, το ξενοδοχείο εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία high end φιλοξενίας, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τους τομείς της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, της γαστρονομίας και της Τέχνης.

Η Χλόη Α. Λασκαρίδη, Εκτελεστική Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., κατά την ομιλία της στην τελετή των εγκαινίων

Με έργα Τέχνης σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών σχεδόν σε κάθε γωνιά του το Athens Capital Hotel -MGallery Collection ανάγει τη ζεστή ελληνική φιλοξενία σε μια ανεπανάληπτη κοσμοπολίτικη εμπειρία στα 177 πολυτελή δωμάτια και σουίτες αλλά και στα 3 εστιατόρια  του: το Galerie Café, το MFlavours και το Mappemonde Restaurant, Bar & Lounge με την μοναδική θέα 360ο στην Αθήνα.

Πρόσοψη του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel-MGallery Collection, του πρώτου MGallery στην Ελλάδα

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος & CEO της Accor και η Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe  παρευρέθησαν στην τελετή εγκαινίων του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel – MGallery Collection, της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, που τους  υποδέχθηκε η οικογένεια Αθανασίου Λασκαρίδη, αφού το ξενοδοχείο ανήκει στον κορυφαίο ξενοδοχειακό Όμιλο και την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Η Χλόη Λασκαρίδη κι ο Sébastien Bazin υποδέχθηκαν στα εγκαίνια προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και του τουρισμού.

Στην τελετή των εγκαινίων  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Βασίλης Κικίλιας, Άδωνις Γεωργιάδης, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και οι: Patrick Maisonnave, Γιάννης Ρέτσος, Αλέξανδρος Βασιλικός,, Γρηγόρης Τάσιος, Αναστάσιος Χωμενίδης, κ.α.

 

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Χλόη Α. Λασκαρίδη, Θανάσης Λασκαρίδης, Sébastien Bazin, Maud Bailly)

 

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Institute of Life: Συμπλήρωσε έξι χρόνια λαμπρής πορείας

Institute of Life: Συμπλήρωσε έξι χρόνια λαμπρής πορείας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 27/10/2021
Διπλή γιορτή για το Ecali Club

Διπλή γιορτή για το Ecali Club

Γωγώ Αυγερινοπούλου 25/10/2021
Επίσημη πρεμιέρα στο Παλλάς!

Επίσημη πρεμιέρα στο Παλλάς!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 21/10/2021

TRENDING

Σάκης Ρουβάς: Πρωταγωνίστησε σε λαμπερά εγκαίνια

Σάκης Ρουβάς: Πρωταγωνίστησε σε λαμπερά εγκαίνια

Γωγώ Αυγερινοπούλου 26/10/2021
Φίλιππος-Νίνα Φλορ: Οι καλεσμένοι στη λαμπερή δεξίωση

Φίλιππος-Νίνα Φλορ: Οι καλεσμένοι στη λαμπερή δεξίωση

Γωγώ Αυγερινοπούλου 24/10/2021
Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η επιθυμία της πήρε σάρκα και οστά

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η επιθυμία της πήρε σάρκα και οστά

Μαίρη Αυγερινοπουλου 18/10/2021